De realisatie van het kinderopvang project in Turnhout is tot stand gekomen op basis van de samenwerking tussen de Steinerschool, ondersteunende organisaties en particulieren.

Locatie


Op deze pagina laten we enkele foto's van ons kinderdagverblijf zien. U kunt mits een afspraak  Kinderdagverblijf Gabriël in Turnhout zelf komen bezoeken op het domein van de Steinerschool en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Onze kinderopvang werkt met een inkomensgerelateerd tarief.

Een kind inschrijven voor een plaats in de kinderopvang kan al vanaf dat u 12 weken in blijde verwachting bent. 

Na een rondleiding in ons kinderdagverblijf en een uitgebreide kennismaking  vult u  een eerste aanmeldingsdocument in. Op het moment dat dit document ingevuld en bezorgd  is, noteren wij u op de wachtlijst. We bekijken dan samen ook uw opvangvraag en de eventuele beschikbare plaatsen.
Minstens één maand voor de geplande startdatum van de opvang, neemt de verantwoordelijke van Landelijke Kinderopvang contact op met u. Op dit moment zal het dossier administratief in orde gemaakt worden. U vult dan oa een gedetailleerde inlichtingenfiche in, de overeenkomst de wordt opgemaakt,…

Nadat het administratieve dossier volledig in orde gemaakt is, neemt het kinderdagverblijf opnieuw contact met u op om de verdere kennismaking te bespreken.
Wij vinden het erg belangrijk dat ouders én kinderen zich thuis voelen in de opvang. . Het is daarom fijn om de nieuwe kinderen en hun ouders een wenperiode aan te bieden waarin we met elkaar kennis kunnen maken, een rondleiding  kunnen geven, een gesprek te hebben over het kind en de gewoontes.
De wenperiode biedt tevens de mogelijkheid aan om ouders enkele dagdelen een bezoek te komen doen met hun kind om te laten wennen aan de nieuwe omgeving die veilig is. Dit kan bvb 2 keer zijn van 2 á 3 uurtjes, maar dit gebeurt in overleg met de ouders.


speelhoekjeDSC00398DSC00400DSC0040112933124_916368578482371_5542192686089481610_n.jpg

Kinderopvang Turnhout

 

 

 


blauwe vlinder

BEL :  014   49 02 32

     

         

     Onthaalouders:  Eefje Stevens
       Sabine Paulussen
       Machteld Smeyers
       Inge Monden

 

 

           Kinderdagverblijf Gabriël
           Hoveniersstraat 53 A
           2300 Turnhout

           Mail:

           Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Facebook logo